22
mar

22. marts.: Hvor kommer SØVerne fra? – hvordan opstår socialøkonomiske virksomheder?

Hvor skal vi lede efter vækstlaget af socialøkonomiske virksomheder?

Starter socialøkonomiske virksomheder oftest med en social iværksætter, der brænder for at gøre en forskel, men ved knap så meget om at lave forretning? Eller er der oftere tale om knopskydninger - fra ordinære virksomheder, civilsamfundet eller det offentlige? Og hvilken relevans har det for den kommunale indsats på området?

Du får muligheden for at møde tre socialøkonomiske virksomheder fra Randers, der har meget forskellige ophav. Her har du mulighed for at stille alle de spørgsmål, der ikke er tid til i det daglige møde og høre om, hvordan det hele startede og hvorfor de har kastet sig over socialøkonomien.

-----------------------

Program:

Velkomst v. Kooperationen

Danish Coffee and Tea, Borups Pakkeri og Finderiet/Fonden Guld og Grønne Skove fortæller om deres tilblivelse og virke, og giver deres perspektiver på, hvordan socialøkonomiske virksomheder bidrager til at skabe et mere inklusivt arbejdsmarked.  

Kaffe

Åben dialog med virksomhederne. Hvad er den bedste kommunale tilgang til styrkelse af beskæftigelsesindsatsen i samarbejde med socialøkonomiske virksomheder? Hvad kan de socialøkonomiske virksomheder byde ind med?

---------------------

Arrangementet er en del af Rummelig imidts kompetenceudviklingsforløb om forretningsmæssig vejledning af socialøkonomiske virksomheder for ansatte i kommuner og erhvervsservice. Læs mere på rummeligimidt.dk/socialokonomisk-virksomhed

Deltagelse i MEA modulerne er gratis. Afbud skal dog meddeles senest 3 dage før modulet afholdes, ellers vil der blive opkrævet et ”no show” gebyr på 500 ex. moms.

Tilmeld

Dato og tid

Start: 22. marts 2018 13:00
Slut: 22. marts 2018 16:00

Tilmeldingsfrist: 15. marts 2018 12:00

Sted

Danish Coffee and Tea, Mysundevej 10
8900 Randers

Der er lukket for tilmeldinger/afmeldinger for dette event.